Kész cirkusz! / Duplagéz babatakaró, többfunkciós

6 990 Ft

A csecsemő és kisgyermekkor elengedhetetlen kelléke ez a pihe-puha, kellemes tapintású, többfunkciós, duplagéz babakendő, mely monokróm színvilága illetve  mintázata miatt a korai hetekben, hónapokban fejlesztő funkciót is betölt monokróm mintázata révén.
Kánikulában kiválóan helyettesíti a takarót, mert nem tartja a hőt, ugyanakkor védi a baba testét a naptól, apró bogárkáktól, hűs nyári fuvallattól.

Kézi szitanyomással készült, egyedi mintázattal, kis szériában, magyar dizájner stúdióban.
Egészségre ártalmatlan, vizes bázisú, környezetbarát OEKO-TEX minősítésnek megfelelő textilfestéket használtunk a készítésnél.

Anyaga: 100% pamut
Mérete: 70x80cm

Kezelés:
-mosható mosógépben 40fokon
-vasalást nem igényel az anyag jellegéből adódóan, de a fertőtlenítés végett vasalható max. hőfokon
-klóros fehérítés kerülendő

Készleten

Leírás

MIÉRT NÉLKÜLÖZHETETLEN?
A csecsemő és kisgyermekkor elengedhetetlen kelléke ez a többfunkciós  babakendő:
-használható kiságyban a baba feje alá
-etetésnél, pelenkázás, büfiztetésnél, szoptatásnál
-babakocsiban napellenzőként
-nyáron vékony takaróként
-nyugtató kendőként
-mintázata révén igazi dizájn csemege

MITŐL HASZNOS?
Látásfejlődést stimuláló egyedi fejlesztő mintázattal, fekete-fehér kontrasztos színekkel készült.

A minták kedves állatkákat ábrázolnak sematikus módon, többnyire egyenes és ívelt vonalak ütköztetésével, erőteljes fekete kontúr és fehér háttér kíséretében.

A vizuális észlelés a korai életkorokban pontosan ezekre a mintázatokra huzalozott; fekete-fehér kontrasztok, íves és egyenes kontúrok követése, forma letapogatás – vagyis a gyermek érzékszervi stimulációja számára nagyon hasznos (azon túl, hogy kifejezetten szeretnek ilyeneket nézegetni a gyerekek).

A csecsemők látása születéskor még nem teljesen kifejlett, színeket nem érzékelnek, s csak elmosódott körvonalakat, foltokat látnak. Az első hetekben azzal segíthetjük a látásfejlődésüket, ha minél kontrasztosabb dolgokkal vesszük körül őket, előtérben részesítve a fekete-fehér tárgyakat, így a Bimba fejlesztő kendői kiváló választásnak bizonyulnak az első időkben.

 

További információk

Tömeg 0,10 kg
Méretek 30 × 30 × 30 cm