HORDOZHATÓ CIRKUSZ -Többfunkciós babajátszószőnyeg + készségfejlesztő játékszett

15 990 Ft29 990 Ft

Igazi multifunkciós fejlesztő játék 0-6 hónapos babáknak, ugyanakkor praktikus és dizájnos babaszoba kiegészítő.
A játszószőnyeg pár mozdulattal tárolóvá alakítható, mely a tartozékok és egyéb kisebb szükséges dolog tárolására is alkalmas.
A hempergő tartozék szett nélkül is rendelhető, de együtt rendelve kedvezőbb az ára.
Vállpántjainak köszönhetően könnyen és praktikusan hordható táskaként is.
Monokróm színvilága a babák látásfejlődését segíti, a különböző tartozék kiegészítők pedig a figyelemfelkeltést, hallásfejlődést szolgálják. A bpa mentes ill natúr rágókák fogzáskor nyújthatnak segítséget.
Igazi móka-kacagás, ahol a cirkuszi porond a játszószőnyeg, a porondmester maga a baba, a fókusz pedig a vicces cirkuszi állatseregen van.

Törlés

Leírás

Pici babával az élet csodálatos ám nem egyszerű. Az édesanyák pedig igazi szuperhősök, s mindent megtesznek, hogy a csöppségek minden körülmények közt vidáman és komfortosan érezzék magukat. Pl rengeteg apróságot képesek magukkal hurcolni mindenhová, még ha csak egy hajszálnyi esélyét is látják a szükségnek.

Erre kínál megoldást a HORDOZHATÓ CIRKUSZ elnevezésű, többfunkciós babahempergő játszószettünk, mely játszószőnyeg funkciója mellett pár mozdulattal táskává alakítható, így alkalmas a tartozékok illetve egyéb apróbb szükséges dolgok tárolására is, mint pl. pelenka, törlőkendő, vagy cumisüveg.  Jó szolgálatot tehet doktor-, védőnéninél, játszóházban, babás-mamás foglalkozásokon, stb.
Monokróm, unisex színvilágának köszönhetően minden gyerekszobába remekül passzol.
Igazi móka-kacagás, ahol a cirkuszi porond a játszószőnyeg, a porondmester maga a baba, a fókusz pedig a vicces cirkuszi állatseregen van.

A szőnyeghez  választani lehet egy 4 db-os, különböző fejlesztő játékokból álló tartozék szettet. Így csomagban választva a szőnyeg alap ára és a tartozék szett ára is kedvezményes! A tartozék szett kétféle verzióban választható: pandás illetve francia bulldogosban. (lásd lent)
Lehetőség van a CIRKUSZI POROND játszószőnyeget külön is megvásárolni, ha esetleg már lennének otthon bimbás kiegészítők. Ebben az esetben a kedvezmény nem érvényesíthető.
(A 4db-os tartozék szett is megvásárolható külön a shop termékei közt, arra az esetre ha már van CIRKUSZI POROND játszószőnyege a babának amihez tudjuk őket csatlakoztatni, de kiváló kezdő játékcsomag lehet ez a szett piciknek ajándékba is. )

4 db-os Tartozék szett:

a.)Panda_banda 
1. Mono_babakönyv pandával
2. Sípoló Panadalion (#pandalion: dizájnerkorcs, a panda és az oroszlán keveréke)
3. Nyeles csörgő/panda
4. Snappy 3:1(csörgő, zörgő, rágóka)/pandalion

b.)Frenchie_love
1. Sípoló Frenchie
2. Fonott fogókás csörgő, színes bpa mentes rágókával/francia bulldog
3. Sátor rongyi/francia bulldog
4. Snappy 3:1(csörgő, zörgő, rágóka)/jackrussell

A banda tagjai kompatibilisek a szőnyeggel, de egymáshoz is szuperül illeszthetők, rengeteg variációs lehetőséggel.
A kompatibilitást bababiztos patentek biztosítják, amik egyúttal gondoskodnak arról is, hogy a tartozékok mindig a helyükön legyenek, így nem kell aggódni az esetleges elveszítésük/elkallódásuk miatt.

Alapanyag:
Teteje 100% pamut, melyre az egyik legtartósabb nyomási eljárással, kézi szitanyomással került rá a minta.
Töltet: 100% poliészter

Méret: ~60cm szőnyeg átmérő, ~60cm vállpánt hossz

Kezelés:
A szőnyeg mosható 40 fokon kézi mosás programon, vasalható színoldalról közepes fokozaton. A tartozékok kizárólag kézzel tisztíthatók, langyos, enyhén mosószeres vízzel.

Ajánlott korosztály: 0-6 hó

 

További információk

Tömeg 0,20 kg
Méretek 60 × 60 cm
tartozék szett

panda_banda, frenchie_love, tartozék szett nélkül