CIRKUSZI POROND-Többfunkciós babajátszószőnyeg

13 000 Ft

Csupa móka-kacagás ez a hempergő, ahol a cirkuszi porond a játszószőnyeg, a porondmester maga a baba, a fókusz pedig a vicces cirkuszi állatseregen van.
A játszószőnyeg pár mozdulattal tárolóvá alakítható.
Vállpántjainak köszönhetően könnyen és praktikusan hordható táskaként is, vihetjük magunkkal bárhová is megyünk.
Könnyen kezelhető, lapra hajtható így kis helyen elfér, egyszerűen átalakítható. Igazán praktikus és dizájnos babaszoba kiegészítő, baba-mama kellék.

Elfogyott

Elfogyott

Leírás

Csupa móka-kacagás ez a hempergő, ahol a cirkuszi porond a játszószőnyeg, a porondmester maga a baba, a fókusz pedig a vicces cirkuszi állatseregen van. Igazán praktikus és dizájnos babaszoba kiegészítő, a vastag töltet pedig védelmet nyújt a hideg padló ellen.

A játszószőnyeg pár mozdulattal tárolóvá alakítható, így kisebb, szükséges dolgok tárolására is alkalmas.
Vállpántjainak köszönhetően könnyen és praktikusan hordható táskaként is, vihetjük magunkkal bárhová is megyünk, de pántjai segítségével felakasztva a gyerekszoba dísze is lehet.
Monokróm színvilága a babák látásfejlődését segíti.
Könnyen kezelhető, mosható, vasalható.

A Cirkuszi Porond játszószőnyeg  tartozék játékszett nélkül kerül eladásra.

(Külön megvásárolható, fejlesztő játékokból álló tartozék szett rögzíthető a szőnyegre, melyek a figyelemfelkeltést, hallásfejlődést, finommotorikus képességek fejlődését szolgálják a különböző csörgő-zörgő-sípoló-variálható kiegészítő játékok révén. A bpa mentes ill natúr rágókák fogzáskor nyújthatnak segítséget.
A szőnyeg és a játékszett együtt „HORDOZHATÓ CIRKUSZ” terméknéven, kedvezményesen vásárolható meg a BimbaShop kínálatában.)

Alapanyag:
Teteje 100% pamut, melyre az egyik legtartósabb nyomási eljárással, kézi szitanyomással került rá a minta.
Töltet: 100% poliészter

Méret: ~60cm szőnyeg átmérő, ~60cm vállpánt hossz

Kezelés:
A szőnyeg mosható 40 fokon kézi mosás programon, vasalható színoldalról közepes fokozaton. A tartozékok kizárólag kézzel tisztíthatók, langyos, enyhén mosószeres vízzel.

Ajánlott korosztály: 0-6 hó

A termékképek közt szereplő kiegészítő játékok csak illusztratív jelleggel szerepelnek, azok nem képezik ezen eladás részét. Külön megvásárolhatók a Shop termékei közt.

További információk

Tömeg 0,20 kg
Méretek 60 × 60 cm